Silk’n Flash&Go LUXX 125000

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
Silkn Flash & Go LUXX XXL IPL szőrtelenítő gép
120.000 villanás,  precíziós arckezelő fej 5.000 villanással
 
A Silkn Flash&Go LUXX XXL IPL készüléke tartós szőrtelenítő rendszer
 
fény technológiával működő tartós szőrtelenítő rendszer
lábra, karra, hónaljra, hátra, bikini vonalra és arcra is
gyors, biztonságos és könnyen használható
klinikailag bizonyított hatás és orvosilag tesztelt készülék
5-6 évre tartós szőrtelenítést biztosít
FDA minősítéssel rendelkezik
90-os szőrzetcsökkenés
3-4 kezelés után látható eredmények
5 állítható erősség
erősség 5 Joule
 
A Silkn Flash&Go LUXX XXL IPL biztonságos és fájdalommentes. A készülék egyedülálló bőrérzékelő szenzorral van felszerelve. Klinikailag bizonyított a hatása és orvosok által tesztelt készülék.  A készülékhez nem kell gélt, vizet, vagy érzéstelenítőt használni.
                      
Fény alapú szőreltávolítás
A lézeres és a fény alapú szőreltávolítás ismert és elismert technológia. A világ számos pontján végzett klinikai tesztek sora bizonyítja 15 éve a technológia biztonságos használatát és hatékony tartós szőrtelenítő eredményeit.
A fény alapú szőreltávolítás technológiája a szelektív fototermolízis teóriáján alapul. A folyamat során az optikai energia megakadályozza a szőr növekedését.
Annak érdekében, hogy ezt a hő hatást elérje, a szőrszálaknak szelektíven el kell nyelniük a fény energiát és azt hővé kell alakítaniuk. Ez a szelektálás annak köszönhető, hogy a magas optikai energiát, mely a szövetekbe kerül, leginkább a szőrszálak pigmentjei nyelik el, míg a felhám és a körülvevő szövetek aktív hűtésben részesülnek (egy hűtő mechanizmus által).  A szőrszálban található pigmentet, mely felelős a fény elnyeléséért, melaninnak hívják, s ez termel hőt, mely megakadályozza a szőr növekedését. Amikor ez sikerül, a hosszú távú szőrtelenítés sikeres. Egy egy éves kezeléssorozat 5-6 évre biztosít tartós szőrtelenséget.
Home Pulsed Light (HPL)
A Silkn Flash&Go LUXX XXL egy egyéni, kombinált-energián alapuló készülék hosszú távú szőreltávolításra. A Flash&Go a Home Pulsed Light (HPL) technológián alapszik, mely a Home Skinovations vállalat szabadalmaztatott technológiája.  A HPL technológiájú szőrtelenítést egy egyedülálló akusztikus hatással fejlesztették ki, mely fejleszti a fény alapú szőrtelenítés folyamatát, lehetővé téve a hosszú távú szőrtelenítést az alacsony optikai energiával kombinálva, így nincs szükség a bőr hűtésére.
A szőr növekedési életciklusai
Minden szőrszál a testünkben három növekedési fázison megy keresztül Anagén, Katagén és Telogén. Ezek a fázisok jelentős hatással vannak a lézeres és fényalapú szőrtelenítés hatékonyságára. Anagén a szőr aktív növekedési fázisa, a Katagén és Telogén fázisok pihenő fázisok.  Az életciklus lefutása személyenként különböző, de általában 18-24 hónap. Bármelyik időpillanatban a szőrszálak egy nagy része pihenő fázisban van, és ezekre nem hatnak a lézeres és IPL-es szőrtelenítő kezelések. Az Anagén fázisban lévő szőrszálak azonban azonnal reagálnak a Silkn Flash&Go LUX kezelésekre.
Fontos megérteni azt, hogy az egész növekedési életciklusnak le kell futnia ahhoz, hogy tökéletes és teljes szőrtelenítés legyen elérhető a Flash&Go LUX segítségével. Általában négy kezelés után láthatóak az eredmények, hat kezelés után pedig jelentős a szőrcsökkenés. Fenntartó kezelések időnként a későbbiekben is szükségesek lesznek azon elszórt szőrszálak miatt, melyek a Telogén, vagy Katagén fázisban voltak a kezeléskor, vagy egyszerűen kimaradtak.
Biztonsági jellemzők
beépített energia szint szabályozók
biztonságosan használható az I-IV bőrtípusokon, világosbarna, barna, fekete szőrszálakon
a bőrérzékelő szenzor biztosítja, hogy a villanás csak akkor következzen be, ha a kezelőfej a bőrön fekszik
a bőrszín érzékelő szenzor biz... Így is ismerheti: Flash Go LUXX 125000, FlashGoLUXX125000, Flash &Go LUXX 125000
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^